Nejnovější recenze ze sekce Pera a propisky
Krásné plnící pero ve tradičně skvělé kvalitě Lamy. Zlatá barva je velmi sytá. Líbí se mi hlavně špička, která má u Lx řady trochu jiný design než u klasických AL-star. Dalšími rozdílu oproti AL-star jsou u řady Lx kovové prvky na spodku a vršku pera. Se slevou za cenu klasického AL-star se vyplatí pořídit. Kovové pouzdro z něj dělá i ideální dárek, ale pokud o pouzdro nestojite, pořídit si AL-star je výhodnější.
Dobrý to vystihuje naco dlouhá recenze
KVALITNÍ ZBOŽÍ
Hliníkové pero těch nejjednodušších tvarů, to platí i pro hrot. Pero píše perfektně, nevysychá, neškrábe. Píše se s ním pohodlně, těžké není. Řemeslné provedení na jedničku. Když porovnávám svoje letité Lamy 2000 s novější Aionem co do kvality psaní, tak jsem překvapen, jak lze zlepšovat technologii a techniku u zdánlivě jednoduchých věcí pro každodenní použití.
Funkční.
Kvalitní produkt.
- Kvalita, stylovka, nádherná sametově černá s barevným akcentem.
This is the best pen money can buy.
- Za mě velká nevýhoda, že si nemůžete vybrat, jaké pero vám přijde.
Jen je škoda, že si nejde dopředu vybrat, jaké pero vám přijde
Vše v pořádku.
- spokojenost, vnučka je nadšená
- Po nasazení bombičky pero začalo ihned psát bez nutnosti střepání
- Pero je možné gravírovat
- Nádherná barva pera od víčka až po hrot včetně klipu
- Vyrobeno technikou PVD
- má zajímavější hrot než u jiných modelových řad Parker např. Parker Vector XL a snáze se s ním píše
- Po nasazení víčka se lehce zacvakne a víčko drží silou,takže nehrozí, že by víčko samo upadlo při naklonění pera
- Toporněji se sundává víčko, musí se trošku více zatlačit při vysunutí víčka narozdíl od modelové řady Parker Vector XL který mám.
- Jelikož pero zatím používám krátkou dobu nenašel jsem žádné zápory či nevýhody tohoto pera.
Pero doporučuji ke koupi pro někoho kdo má narozeniny, svátek, významné životní jubileum nebo někomu jako dárek na vánoce s možností gravírování.
- Již klasika
Parker Royal Ingenuity Deluxe Chrome CT hrot F 1502/6531472
Přidáno: 27. prosince 2023
(naposledy upraveno 27. prosince 2023)
Zakoupeno v Bibelot.cz
- Lehkost psaní
- Komunikace, kvalita zboží, výběr zboží