Nejnovější recenze ze sekce Pera a propisky
Plnicí pero je kvalitní, toto černé je klasické, píše velmi pěkně. Jsem s ním maximálně spokojen.
Parker IM Achromatic Black BT roller 1502/3427743
Registrovaný uživatel
Přidáno: 29. října 2023
(naposledy upraveno 29. října 2023)
- Vše by bylo pro, nebýt rychle vzniklých oděrek zcela běžným používáním na stole! Oděrky otřesně kazí vzhled pera a zcela degradují jeho reprezentativní funkci, což je ta vlastnost, pro kterou dám za pero 1000+ Kč. Píše se s ním skvěle, ale to bych za ty peníze docela očekával.
- Oděrky na údajně super-odolné matné povrchové úpravě. Hned po prvních dnech / týdnech používání je pero "ozdobeno" dále se zvětšujícími ploškami třech oděrek – pod koncem sponky (která si oděrku sama vydřela, aniž bych sponku používal), ale tahle oděrka je sponkou částečně skrytá a pokud si ji někdo všimne, je jasné, že to udělala ta sponka.
- Daleko horší jsou ale dvě viditelné oděrky na víčku na obou stranách vedle sponky v místech, kde se pero o sponku zastaví o stůl na jedné nebo druhé straně a to místečko, kterým se vršek dotýká stolu, tak z toho má tohle víčko opravdu nepěkné oleženiny.
- Po pár týdnech toto pero za tyto peníze vypadá jako nějaký levný fejk z vietnamské tržnice v designu Parker. Plastová propiska za 35 Kč vedle něj vypadá lépe.
Katastrofa a neskutečná drzost prodejce něco takového prodávat za tyhle peníze. Kdybych neměl jiného povedeného Parkera (Bond street za asi 650,-), po této zkušenosti bych na tuto značku zcela zanevřel.
Náplň je v něm stejná jako v jakémkoli rolleru Parker, vyberte si jiný, ideálně s kovovým vrškem, na kterém nevznikají oděrky.
- krásný desing
- příjemná barva inkoustu
- hezký dárek
Doporučuji, velká spokojenost
- krásné zpracování
- hezká barva inkoustu
Moc hezké originální pero, doporučuji
pěkné
- Super propiska za pár korun
- Kovový tělo
- Lehká
- Na několik let
- Mnoho náhradních náplní i gelovejch
Super propiska která se vyrábí dekády.
Mnoho náplní, alechce to víc hledání cz weby-různý názvy vnesly do toho chaos. Líp se hledaj na allegru.
- Naprostá nádhera
- Kvalita provedení
- Možnost gravírování
- Žádné
Naprosto nádherné pero. Kombinace černé a zlaté je naprosto geniální. Jsem ohromená a jistě se nejedná o poslední kousek
Z mého pohledu pero vyniká jednoduchým designem a bezchybným zpracováním. Decentní, perfektně píšící plnicí pero.
- I když se jedná o levnější plnicí pero, navíc prodávané s výraznou slevou, nelze mu nic vytknout.
Zelená barva není nejobvyklejší barvou plnicích per. Tento odstín zelené spolu s nelesknoucí povrchovou úpravou se však výrobci povedl. Co do kvality snad nelze u Parkerů šlápnout vedle.
Waterman Hémisphère Cote Azur roller 1507/4928239
Přidáno: 22. října 2023
(naposledy upraveno 22. října 2023)
Zakoupeno v Activacek.cz
- Trochu drahý
- Na první pohled roller vypadá jako plnící pero pokud je úchopová a psací část zakrytá víčkem.
- ideální alternativa k plnícímu peru
- pero - roller je možné gravírovat
- Vzhledem k tomu že roller je podobný jako plnící pero doporučuji pero gravírovat aby nedošlo k záměně pokud by oba pera byly umístěné ve stojanu na pera nebo v pen boxu.
- tělo pera má nádhernou barvu a je vyrobené z červené pryskyřice
- dobře se s ním píše
- součástí pera při nákupu není modrá barva náplně ale černá, ale takto to mají defaultně nastavena rollerová pera i od jiných výrobců
- škoda že k tomuto rolleru červené barvy není možné koupit červenou náplň Waterman v e-shopu Bibelot ( pouze modrá a černá ).
- nenašel jsem žádné nevýhody rolleru Waterman Emblème Red 1507/4410325
- Krásně vypadá i píše
- 2 bombičky v balení
- Kvalitní zpracování podle očeávání a výborná cena.
- Tenká stopa
hodně tenký hrot, je nejlepší
Vše ok
- Značkové zboží
- Značková propisovací tužka ve skvělém designu
vše OK
- Pero je lehké a omyvatelné.
- Výměnné hroty.
- Cena.
- Přiložená bombička.
- Nepříjemné překvapení: Do pera nepasují standardní bombičky.
- Hrany pera jsou poměrně tvrdé, jedna (u potisku) dokonce ostrá. Povrch a ergonomii ocení asi milovníci lega s ideálním úchopem, já moc ne.
Pero jsem koupila díky ceně a výměnným hrotům na zkoušení agresivnějších inkoustů. Píše dobře, ale díky nepřívětivému povrchu těla pera na každodenní psaní nebude.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »